• Oost-Nederland honkbalteam wint overtuigend NK

  Honkbalteam Eastern Athletics werd tweede pinksterdag in Almere Nederlands kampioen in de Intermediate League competitie (11—13 jr). Ze lieten daarbij teams uit Amsterdam, Den Haag, Midden-Nederland en Limburg achter zich. In de finale werd Brabant United in drie inningen met maar liefst 10-0 verslagen.

  \\ LEES VERDER
 • Beeball Scholen Toernooi

  Woensdag 16 mei begint het Beeball Scholen Toernooi weer. Heb je zin om ook een aantal keer (gratis) mee te trainen met een van onze teams? Stuur dan een e-mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mail adres naar: info@textowntigers.nl.

  \\ LEES VERDER
 • TTT Bedrijventoernooi

  In 2018 vindt op zondag 10 juni het jaarlijkse Tex Town Tigers Bedrijventoernooi plaats. Evenals afgelopen jaren kunnen bedrijven op die dag de strijd aanbinden met vele andere bedrijven-teams.

  \\ LEES VERDER
 • Bike2Sport

  ‘Bike2Sport’ is een groepsuitdaging voor sportclubs in Enschede waarbij leden per sportclub, tussen 1 februari en 31 mei 2018, samen zoveel mogelijk met de fiets naar hun sportclub reizen. Ieder clublid kan per dag maximaal 1 keer (1 rit = 1 euro) bijdragen aan het totale aantal ritten van zijn sportclub.

  \\ LEES VERDER
\\ MEER NIEUWS