Robert Kovacevic aangesteld als nieuwe coach Tex Town Tigers Dames

Robert Kovacevic aangesteld als nieuwe coach Tex Town Tigers Dames


Gisteren is in een teammeeting meegedeeld dat Robert Kovacevic de nieuwe coach wordt van Tex Town Tigers Dames 1. Robert en Tex Town Tigers gaan een verbintenis van 3 jaar aan met elkaar waardoor de coaching op de lange termijn gewaarborgd is.

Robert heeft de Kroatische nationaliteit maar woont al jaren in Duitsland. De laatste 4 jaar was hij de coach van de Hamburg Knights. In 2016 was hij daarnaast ook assistent-coach bij het Duitse nationale team en de jaren daarvoor vervulde hij de rol van coach bij het Kroatische nationale team.

Tot maart 2018 heeft Robert de rol van coach bij een hoofdklasse team in Nieuw Zeeland op zich genomen. Na afronding van deze taak zal Robert zich melden bij Tex Town Tigers. De aankomende periode zal Robert wel reeds betrokken zijn bij de gang van zaken binnen het Dames 1 team van Tex Town Tigers.

We zijn erg blij met deze aanstelling en zien dit als een goede stap in de richting van de ambitieuze lange termijndoelstellingen die we voor onze club hebben opgesteld.