Kantinediensten

Geachte leden ouders/ partners

 

Als kantine commissie Hebben wij dit jaar een nieuw systeem voor het inplannen van kantinediensten.Jullie hebben de tijd tot 1 mei je zelf aan te melden voor deze dienst, na 1 mei gaan wij dat voor jullie doen.Wij proberen jullie in te plannen in de tijd dat de kinderen spelen.

Dat houd in dat we zoveel mogelijk daarmee rekening houden of het ook gaat lukken weet ik nog niet, dat kun je nooit zeggen door allerlei wijzigingen maar we doen onze best.

Kijk op de site van TTT https://www.textowntigers.nl/tex-town-tigers/kantinediensten/ en vul je diensten in. Als je door wat voor reden toch niet kan na aanmelden kun je altijd melden via kantine@textowntigers.nl er word dan contact met u opgenomen.

Wij hopen op heel veel speel plezier en een prettig verblijf op ons complex

We zien jullie inschrijvingen met veel plezier tegemoet.

 

Hartelijke groet,

De kantine commissie,

Bertie Bornebroek.

 

 

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Onlangs heeft u van de kantinecommissie een email ontvangen over de planning van de kantinediensten. U kunt inloggen met de gegevens die u in de betreffende email ontvangen heeft en uw eigen diensten plannen. Inmiddels staan de speelschema's op de site van www.knbsb.nl zo dat u beter kunt plannen. Heeft u vragen, dan kunt u deze sturen middels het contactformulier.

 

Datum Aanvangsttijd Eindtijd Naam Supervisor