• VERTROUWENSPUNT SPORT NOC*NSF

  Voor alle sporters en hun omgeving heeft NOC*NSF in samenspraak met de sportbonden het Vertrouwenspunt Sport opgezet. Want naast alle positieve kanten, heeft sport ook een keerzijde. Het gaat dan over afwijkingen van de regels, waarden en normen in de sport. Afwijkingen op het gebied van doping, matchfixing en seksuele intimidatie die de Olympische kernwaarden van respect, vriendschap en fair play aantasten.


  Daarom heeft NOC*NSF een Vertrouwenspunt in het leven geroepen. Hier kan je vragen stellen of meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels, waarden en normen in de sport. Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden. In een vertrouwelijk gesprek met een vertrouwenspersoon of adviseur bespreek je wat je dwars zit en welke stappen je zou kunnen zetten om het aan te pakken. Je houdt zelf altijd de regie op wat er met je verhaal gedaan wordt.

  Zit je ergens mee? Bel het Vertrouwenspunt Sport, 0900 – 202 55 90 (€ 0,10 per minuut ), kijk op www.vertrouwenspuntsport.nl of mail naar vertrouwenspuntsport@nocnsf.nl.

 • VERTROUWENSCONTACTPERSONEN

  De Tex Town Tigers staat bekend om de gezellige en familiare omgang. Wij hebben als lid van de KNBSB de mogelijkheid om gebruik te maken van een totaal onafhankelijke vertrouwenspersoon. Voor alle leden die aangesloten zijn bij de KNBSB en andere betrokkenen zijn  vertrouwenscontactpersonen bereikbaar.

  U kunt contact met hen opnemen  over persoonlijke dillemma's, vervelende ervaringen of andere afwijkingen van de omgangregels, waarden en normen in onze sporten. U kunt bij hen terecht om overtredingn op het gebied van doping, matchfixing en seksuele intimidatie bij hen te melden.


  U kunt deze zaken in een vertrouwelijk gesprek bespreken met de vertrouwenscontactpersonen.

  Wilt u contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon?

  Bel dan naar Annie Kerkhof 055-3551983 of naar Walter Wallé  0223-631719